DAG VD TECKEL 2015

De zwarttijger bij Jeanne op schoot tijdens het interview van TV-West is mijn Gin-Gin!

DE DAG VAN DE TECKEL

Voor de tweede keer georganiseerd door 't Dierenparadijs te Zoetermeer.

Hoe leuk bedacht! In 2014 had de dierenspeciaalzaak een stagiair die een evenement moest organiseren. Men heeft geïnventariseerd welk ras een veel bezochte bezoeker is van de winkel en duidelijk werd dat dit de teckel was. Het werd een groot succes met zo'n 75 teckels.

Het was voor herhaling vatbaar. Zo kwam de 2e Dag van de Teckel... op zaterdag 2 mei jl. Een super groot succes! Met maar liefst 179 teckels die zich hebben laten registreren bij het afhalen van een Goodiebag, gevuld door o.a. Royal Canin en de plaatselijke middenstand. En daar waren de honden van Anja en mij, totaal 7 stuks, nog niet bij opgeteld.

Anja Niesing van de Westlandse Teckelbende en ik met Io Vivat waren aanwezig namens de NTC (Nederlandse Teckel Club). Veel vragen werden gesteld door de bezoekers, geteckeld publiek. "Is mijn hond raszuiver? Hoe verzorg ik de vacht van mijn teckel? Waarom ga ik niet met m'n langhaar naar de trimsalon? Waar vind ik een ruwhaar fokker hier in de buurt? Dubbele hoektanden, hoe ga ik daar mee om? Ik zou graag in aanmerking willen komen voor een herplaatser van een jaar of 9?" En zo waren er nog veel meer vragen. Heerlijk om daar de weg in te wijzen.

Omdat het succes voor alle deelnemers wederom bovenverwachting was, is inmiddels al een 3e dag gepland... zaterdag 7 mei 2016! Schrijf deze datum alvast in je agenda...

Iedereen is van harte welkom! Jij komt toch ook... het is een belevenis... 179 teckels bij elkaar te zien met hun speciale teckelbaasjes. Het aantal zal wederom vermeerderen! Ik weet het zeker!

Op de volgende pagina vind je heel veel foto's die gemaakt zijn op de Dag van de Teckel 2015! Veel plezier en tot volgend jaar in Zoetermeer bij 't Dierenparadijs!

 

Nieuwsgierig naar alle teckels die de plaatselijke fotograaf heeft vastgelegd op de gevoelige plaat? Via onderstaande link kun je alle foto's inzien! Geweldig!

https://www.oypo.nl/pixxer.asp?id=78D0CBFE6D8B4882

 

Hieronder een foto van de affiche die is verspreid ter promotie 2014. Er was van alles en nog wat te doen...!