D-nest

9-8-2015 puppy time...!!! Op 9-8 's morgens vroeg heeft Imba 4 pupjes geworpen; 3 tijgerreutjes en 1 black & tan dame. Ze doen het super goed en zijn prachtig, stuk voor stuk!
9-8 dame, 234 gram bij de geboorte, als eerste geboren!
9-8 de hekkensluiter, laatste pup die werd geboren, nr. 4. In totaal werden er 4 pupjes geboren, 3 reutjes en 1 meisje.

9-8 zijn de pupjes geboren van Imba en Ollie

IMBA LA NOUBA VOM FUNDSTEINHOF & KINCHVILLE OLYMPIC SPIRIT kregen pupjes bij kennel ‘Io Vivat’, in de kleur zwarttijger en black & tan.

Gefokt volgens de NTC clubregels en de voorwaarden van de Raad van Beheer/FCI. Uiteraard hebben de ouderdieren een ogentest ondergaan en is hun DNA afstammingsprofiel vastgelegd bij de Raad van Beheer.

De pupjes worden ontwormd v.a. 2 weken om de 2 weken, puppy enting met 6-7 weken en gechipt. Ook het DNA wordt van alle pupjes afgenomen en vastgelegd in een afstammingsprofiel. Conform de richtlijnen van de Raad van Beheer miv. 1-6-2014.

Aan het socialiseren besteed ik veel tijd; autorijden, bezoek aan een tuincentrum, wandelen in de wandelwagen en aan een hondenriem, bench gebruik, samen spelen met onze Border Collie en de andere dwergdashonden in de roedel en het aanbod van heel veel diverse andere huiselijke en buiten geluiden.

Bij vertrek van een pup krijg je een puppy pakket mee om het leven van de pup op te starten zoals hij/zij het hier gewend was qua voeding. In het puppy pakket krijg je een halsbandje, een knuffeltje die de ‘nest geur’ heeft en een map met heel veel informatie, een Europees paspoort en een mooie stamboom aangevraagd bij de Raad van Beheer. De pups worden aangemeld bij www.databankhonden.nl Als cadeau van mij als fokker een Puppy Foto Shoot van het nest die gemaakt is bij 6-7 weken!


Geïnteresseerd om een teckelpup met zijn eigen wil op te nemen en een levenslange warme mandgarantie te garanderen? Ervaring met teckels?

Ik maak graag een afspraak voor een kennismaking.